BARBEQUE:

Diverse vissoorten:

Visbrochette (120 gr.)€ 8.95 / stuk
Scampi brochette (4 p.p.)€ 5.45 / stuk
Kabeljauw in papillot (100 gr.) op Italiaanse wijze (mascarpone, kerstomaat, fijne groenten)€ 5.25 / stuk
Zalm in papillot (100 gr.) met zongedroogde tomaat, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en basilicum€ 5.25 / stuk

Diverse vleessoorten:

60g120g
Witte worst€ 1.80€ 3.45 / stuk
Gemarineerde varkenssaté€ 1.80€ 3.45 / stuk
Barbecueworst€ 1.80€ 3.45 / stuk
Varkenshaasje€ 1.90€ 3.85 / stuk
Sparerib€ 2.00€ 3.90 / stuk
Casslerrib€ 1.80€ 3.45 / stuk
Kipfilet gemarineerd€ 1.80€ 3.50 / stuk
Gemarineerde gevogeltesaté€ 1.80€ 3.50 / stuk
Witte worst met kaas en spek€ 2.00€ 3.75 / stuk
Lamskotelet (60 gr.)€ 3.45 / stuk
Varkensmedaillon (120 gr.)€ 3.95 / stuk
Zwitserse schijf (120 gr.)€ 3.50 / stuk
Rumsteak (120 gr.)€ 5.75 / stuk

Voor de bediening en het bakken van het vlees en voor de borden en het bestek (afwas) vragen we € 3.75 per persoon.

Groentenbuffet € 2.25 per persoon:

Salade, tomaten, komkommer en geraspte wortelen
Aardappelsalade
Archiducsaus
Mayonaise en tartaarsaus
Broodjes en boter

Met uitgebreid groentebuffet € 3.20 per persoon:

Salade , tomaten, komkommer, geraspte wortelen, geraspte rode bieten, witte kool met currysaus, pastasalade en aardappelsalade
Aardappel met kruidenboter
2 soorten koude sausjes: mayonaise en tartaar
2 soorten warme sausjes: Provençaalse en Archiduc
Broodjes en boter


Met warm groentenbuffet (bv. winterbarbeque) € 2.95 per persoon:

Witloof
Spruitjes met spek
Gestoofde peertjes
Parijse worteltjes met fijne boontjes