HOOFDGERECHTEN (bediening inbegrepen vanaf 20 personen)

Bij al onze vleessoorten die wij u aanbieden als hoofdgerecht, laten wij u zelf bepalen welke saus en welke aardappelbereidingen die u wenst.
De bijpassende garnituur bepalen wijzelf met dagverse seizoensgroenten.
Wij stellen u graag onze mogelijkheden voor:

Sausen:

DragonsausRoquefortsaus
ArchiducsausMangosaus
JagersausPepersaus
BieslookroomsausStroganoffsaus
MosterdroomsausNormandische saus
Oesterzwamsaus met appeltjesWitte druivensaus
SinaasappelsausMosterdsaus
KruidensausGraantjesmosterdsaus

VLEESGERECHTEN:

Varkensfiletgebraad€ 11.00 p.p.
Mechelse Koekoekfilet€ 13.25 p.p.
Kalkoenhaasje€ 12.50 p.p.
Kipfilet op wijze van de Chef€ 12.25 p.p.
Ardeens gebraad€ 11.50 p.p.
Beenham€ 13.50 p.p.
Varkenshaasje€ 13.50 p.p.
Gemarineerd varkenshaasje€ 14.75 p.p.
Speenvarkenfilet€ 17.20 p.p.
Parelhoenfilet€ 17.50 p.p.*
Eendenborstfilet€ 18.50 p.p.*
Lamsfilet€ 21.50 p.p.*
Kalfsfiletgebraad€ 19.50 p.p.*
Struisvogelfilet€ 21.00 p.p.*
Hertenkalffilet€ 22.50 p.p.*

Aardappelbereidingen:

Kroketten
Gefrituurde aardappelnootjes
Gratin
Frieten
Puree met prei en spek
Krielaardappelen op spie


Al deze gerechten zijn ook af te halen vanaf 8 personen. Enkel de gerechten aangeduid met * zijn te verkrijgen vanaf 20 personen.